header_ito

Logo-GordSys_1.1_827x472_1

Адреса:
ГОРД СИСТЕМИ Ф.Рузвелт 6/Гал 6, 1000 Скопје Македонија
E-пошта: Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите.
телефон: +389 2 3163 419
Факс: +389 2 3164 805
http://www.gord.com.mk

Симни ја информацијата како визит карта

E-пошта